ΑΘΗΝΑ: (1) Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210 - 330.111.0 (2) Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ. 210 - 33.01.300. 1-5' από μετρό και ηλεκτρικό (Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο) και τις κυριότερες αφετηρίες λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου κλπ.)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τσαμαδού 44, 1ος όροφος, εντός Στοάς Θεολόγου (είσοδος και από Αγίου Κωνσταντίνου 11),τηλ. 210 - 41.000.34, 210 - 41.000.85. Πολύ κοντά στο Δημοτικό Θέατρο, στον Ηλεκτρικό Πειραιά και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Τώρα κοντά σας και στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ! ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 54, ακριβώς μπροστά στο METRO ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Τηλ. 210 - 96.200.43

Εύκολη πρόσβαση από όλες τις περιοχές της Αττικής. Online μαθήματα (real time) για όλη την Ελλάδα.

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Γαλλικά για φοιτητές: η Ευρωδιάσταση είναι η φθηνότερη και πιο συμφέρουσα επιλογή!


Πεποίθηση μας είναι ότι η Ευρωδιάσταση είναι φθηνότερη και πιο συμφέρουσα επιλογή από κάθε άλλο φροντιστήριο, ιδιωτικό ή μη, εφόσον – αυτονόητα – συγκρίνει κανείς όμοια προγράμματα, δηλαδή:

Α) Tη συνολική διάρκεια φοίτησης και το συνολικό κόστος φοίτησης μέχρι και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για κάθε πτυχίο.

B) Τις ευκολίες πληρωμής.

Γ) Τις παροχές (εναλλάξ παρακολούθηση, γραπτή εγγύηση χρονοδιαγράμματος) που σας προσφέρει (ή ΔΕ σας προσφέρει) ο κάθε φορέας.


Ένα παράδειγμα:
Προετοιμασία για DELF B2 (αντίστοιχο του Lower) αρχίζοντας από το μηδέν, στο “φθηνότερο” φροντιστήριο (ιδιωτικό ή μη) που θα μπορούσε να βρει κανείς.

  • Δίδακτρα 500 ευρώ το χρόνο.
  • Συνολική διάρκεια φοίτησης μέχρι το B2 = 4 ακαδημαϊκά έτη, άρα συνολικό κόστος 500 Χ 4 = 2.000 ευρώ. 
  • Τα δίδακτρα συνήθως προπληρώνονται με το σκεπτικό ότι «είναι λίγα» (δεν υπάρχει η εναλλακτική των δόσεων), αν δεν φοιτήσεις τα χάνεις (δεν μεταφέρονται σε επόμενη περίοδο ούτε μεταβιβάζονται σε άλλο πρόσωπο).
  • Δεν υπάρχουν εναλλακτικά ωράρια ούτε τα τμήματα συμβαδίζουν, αν χρειαστεί να αλλάξεις ωράριο στην πορεία μένεις ξεκρέμαστος.

Προετοιμασία για DELF Β2 (αντίστοιχο του Lower) στην Ευρωδιάσταση:

  • DELF B2 από επίπεδο Β1 για εξετάσεις Μαΐου 2016 (εντατικό πρόγραμμα - καλύπτει 2 επίπεδα / τάξεις) με συνολικό κόστος 355€. Προσφορά για λίγες μόνο ημέρες!
  • Δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις εφάπαξ. Το εφάπαξ ποσό μπορείς να το καταβάλεις και με την πιστωτική σου κάρτα, δεν είσαι υποχρεωμένος να το καταθέσεις όλο προκαταβολικά σε τράπεζα.
  • ΥΠΑΡΧΟΥΝ εναλλακτικά ωράρια, τα τμήματα ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ, αν χρειαστεί να αλλάξεις ωράριο στην πορεία ΔΕ μένεις ξεκρέμαστος, μπορείς επίσης να παρακολουθείς τα τμήματα ΕΝΑΛΛΑΞ.

    Προτού αποφασίσεις, έλα μία βόλτα από Ευρωδιάσταση!